Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013


Ένα παλάτι για Πατίτσα-Χρουσαλά! Δείτε φωτογραφίες...




Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν πλέον, σύμφωνα με την Espresso, οι εργασίες στο νέο σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα και πλέον το ζευγάρι μετρά αντίστροφα τις ώρες για να μπει στο «παλάτι» που θα στεγάσει τον γάμο του. Οπως υπολογίζεται με βάση το χρονικό πλάνο για την αποπεράτωση της οικίας, το νιόπαντρο ζευγάρι θα έχει εισέλθει και επίσημα στο νέο του σπίτι στο Ελληνικό τις αμέσως επόμενες μέρες.Οι εργασίες σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί και πλέον απομένουν ελάχιστα συνεργεία στον χώρο, τα οποία ολοκληρώνουν τις τελευταίες τους δουλειές, έτσι ώστε το «παλάτι» του ζεύγους να του παραδοθεί πανέτοιμο για κατοίκηση. Το «παλάτι» της Μαριέττας και του Λέοντα βρίσκεται στην οδό Δέλτα στο Ελληνικό και οι εργασίες για την ανακαίνισή του είχαν ξεκινήσει αμέσως μετά τον γάμο τους.



Οι εργασίες στο σπίτι του Ελληνικού τελειώνουν και τις αμέσως επόμενες μέρες Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντας Πατίτσας μπαίνουν στο «παλάτι» που θα στεγάσει τον γάμο τους.
Μάλιστα, ο Λέων το είχε βάλει στο μάτι αρκετό καιρό προτού αποκαλύψει τις προθέσεις του στη σύζυγό του. Οταν βεβαιώθηκε ότι είναι το κατάλληλο κτίριο για να στεγάσει την οικογένειά του, ζήτησε από την αγαπημένη του Μαριέττα να το δει.
Φυσικά, η Μαριέττα ενθουσιάστηκε με το σπίτι, του είπε χωρίς δεύτερη σκέψη το «ναι» και έτσι ο Λέων της αποκάλυψε ότι πρόκειται να το αγοράσει, αλλά και να ξεκινήσουν άμεσα εργασίες για την αναμόρφωσή του προκειμένου σύντομα να στεγάσουν εκεί τον έρωτά τους, αλλά και τα πολλά παιδιά που, όπως έχουν δηλώσει, σκοπεύουν να κάνουν. Στον χώρο προϋπήρχαν νεοκλασικά κτίσματα που αναπαλαιώθηκαν σε πιο σύγχρονες γραμμές, χωρίς όμως να αλλοιώνεται η φυσιογνωμία τους.
Πρόκειται για καθαρά ελληνική αρχιτεκτονική που σε αρκετά σημεία θυμίζει βασιλικές επαύλεις. Ο Λέων, αμέσως μετά την αγορά, φρόντισε ώστε διάφορα συνεργεία να εργάζονται νυχθημερόν στον χώρο προκειμένου να μην ξεφύγουν από το χρονοδιάγραμμα που είχε ορίσει.Ετσιι, τώρα η Μαριέττα δεν βλέπει την ώρα να μπει στο νέο της σπιτικό, με το οποίο δηλώνει «ερωτευμένη» όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Αυτές τις μέρες λοιπόν η Μαριέττα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μετακόμιση. Γι' αυτό και συζητούσε συνεχώς με τους δικούς της ανθρώπους για το πώς θα... στολίσει το «παλάτι» της.
Και βέβαια, στις παρέες της αυτό ήταν και το υπ' αριθμόν ένα θέμα συζήτησης εδώ και καιρό! Ακουγε ιδέες και προτάσεις και πήρε τις αποφάσεις της. Τώρα είναι εμφανές ότι έχει τεράστια αγωνία για να μπει στο νέο της σπίτι. Αλλωστε, έχει βάλει και τη δική της πινελιά στον χώρο και ανυπομονεί να δει ολοκληρωμένο το... δημιούργημά της.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Η συνολική αξία του σπιτιού υπολογίζεται πως ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ και βρίσκεται μέσα σε έκταση τεσσάρων στρεμμάτων. Το νεοκλασικό οικοδόμημα, που θυμίζει αρκετά κάποιες βασιλικές επαύλεις, θα διαθέτει όλες τις ανέσεις, όπως δύο πισίνες, γυμναστήριο, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες, μέχρι και κλειστό γήπεδο μπάσκετ (!) κανονικών διαστάσεων στο υπόγειο του κτιρίου.
Η οικία φτάνει τα 1.000 τετραγωνικά μέτρα συνολικά, το κυρίως κτίριο διαθέτει δεκαέξι δωμάτια, ενώ μόνο η κουζίνα όπου η Μαριέττα θα φτιάχνει λιχουδιές για τον αγαπημένο της είναι 100 τετραγωνικά μέτρα. Επίσης, το προσωπικό του ζευγαριού θα μένει σε διαφορετικό σπίτι 300 τετραγωνικών μέτρων!
Το «παλάτι» του ζευγαριού περιβάλλεται από τεράστια τείχη με κάγκελα, ύψους οκτώ μέτρων, ενώ σε μια γωνία της πρόσοψης υπάρχει και φυλάκιο όπου στεγάζεται η ασφάλειά τους.



Φυσικά, ο χώρος είναι γεμάτος από κάμερες ασφαλείας καθώς πρόκειται για πάρα πολλά στρέμματα, των οποίων ο έλεγχος είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Μάλιστα, ήδη ο χώρος προστατεύεται από φύλακες και εκπαιδευμένα σκυλιά, ενώ φυσικά έχουν εγκατασταθεί και όλα τα απαραίτητα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας (συναγερμοί κ.λπ.).
Με το καλό λοιπόν να μπει στο νέο του σπιτικό το ζευγάρι. Η Μαριέττα έχει μεγάλη ανυπομονησία και όπως λέει στις φίλες της, θα δώσει με την πρώτη ευκαιρία ένα μεγάλο πάρτι, για να παρουσιάσει το «παλάτι» της στους δικούς της ανθρώπους...

markos.tv