Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013


ΤΣΑΡΛΙ ΣΙΝ Δώρισε 200 χιλιάδες δολάρια στην οικογένεια του άτυχου παπαράτσι



Τον κατηγορούν για πολλά... Ότι είναι εκκεντρικός, προκλητικός και μέθυσος... Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) όμως αποδεικνύει πως έχει ευαισθησίες και μάλιστα δεν διστάζει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για όσους έχουν ανάγκη.
Αυτό και έπραξε όταν έμαθε ότι οι γονείς του άτυχου παπαράτσι Κρις Γκέρα (Chris Guerra), που βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να φωτογραφήσει τον τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ ((Justin Bieber), δεν είχαν αρκετά χρήματα για να καλύψουν την κηδεία του γιου τους. Ο Σιν έκοψε μια επιταγή 200 χιλιάδων δολαρίων και τη δώρισε στην οικογένεια!
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο διάσημος ηθοποιός ήταν φίλος με τον Γκέρα και μάλιστα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση όταν ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν: "Οι γονείς δεν πρέπει να θάβουν τα παιδιά τους... Πρόκειται για μια απίστευτη τραγωδία. Τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια".
Να υπενθυμίσουμε πως ένα μήνα πριν ο διάσημος ηθοποιός έκοψε άλλη μία επιταγή, αυτή τη φορά για να βοηθήσει τη φίλη του Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan). Της έκανε δώρο 100 χιλιάδες δολάρια, προκειμένου να αποπληρώσει μέρος του χρέους της προς την εφορία.

radar.gr