Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013


Αντιδράσεις για την Τατιάνα…που έδωσε βήμα στο Κτήνος της Ξάνθης.



ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Αίσθηση αλλά και έντονες διαμαρτυρίες έχει προκαλέσει η απόφαση της Τατιάνας Στεφανίδου να φιλοξενήσει στην εκπομπή της τον δολοφόνο της Ξάνθης, ο οποίος είπε ότι όλα έγιναν με τη θέληση της κοπέλας! Ο Παπάζογλου, ο οποίος βίασε και στη…. 
συνέχεια έκαψε ζωντανή την Δαλακλίδου, υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη θέληση της κοπέλας! «Κάναμε ό,τι κάναμε με τη θέλησή της. Εγώ δεν την πίεσα σε τίποτα. Κάποια στιγμή τραβήχτηκε γιατί κατάλαβα ότι αυτό που είχα κάνει δεν ήταν σωστό», είπε. Όταν η κοπέλα του είπε ότι θα τον κλείσει στη φυλακή τρόμαξε. «Εγώ φοβήθηκα. Είχα θολώσει γιατί ήμουν σουρωμένος και δεν ήθελα να πάω φυλακή, γιατί ήξερα τι θα πει φυλακή. Είχα θολώσει εκείνη τη στιγμή, που λέω, καλύτερα εσύ παρά εγώ. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαινα τι έκανα, ήμουν δηλαδή σε άλλο κόσμο, σε άλλο πλανήτη. Δεν ήμουν φυσιολογικός εκείνη τη στιγμή» είπε ο δράστης. Τότε, αποφάσισε ότι έπρεπε να κάψει την 34χρονη για να καλύψει τα ίχνη του. «Της έβαλα φωτιά και έφυγα. Άκουσα μια τσιρίδα. Δεν επέστρεψα να τη βοηθήσω. Πίστευα ότι θα πάει κατευθείαν στην αστυνομία και θα με καταγγείλει», είπε ο δολοφόνος της Ξάνθης. Τα social media πήραν φωτιά, τα σχόλια γέμισαν το You Tube και όλοι επικρίνουν την παρουσιάστρια, η οποία επέλεξε να δώσει βήμα σε αυτόν μέσα από την εκπομπή της.
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της Α. Μπ. στο Facebook
«Διαβάζω στο διαδίκτυο πως η Τατιάνα Στεφανίδου έβγαλε στον αέρα τον δολοφόνο της Ξάνθης. Όχι. Δεν έβγαλε στον αέρα το δολοφόνο της Ξάνθης σκέτο. Έβγαλε στον αέρα τον δολοφόνο της Ξάνθης για να πει πως ποτέ δεν έγινε βιασμός, πως η κοπέλα συναίνεσε στο σεξ, πως μετά τον απείλησε πως θα τον κλείσει μέσα και επειδή ήταν λίγο “σουρωμένος’, “έγινε ό,τι έγινε’. Η κοπέλα ΠΕΘΑΝΕ δολοφονημένη άγρια. Οι γονείς της πέρασαν Χριστούγεννα μέσα στο έρεβος. Οι στιγμές που ο πατέρας και ο αδερφός έζησαν σβήνοντας το φλεγόμενο σώμα του δικού τους ανθρώπου, δεν περιγράφονται. Παρά ταύτα, πρέπει η οικογένεια αυτή, να βλέπει τώρα το δολοφόνο του παιδιού της να παπαγαλίζει με άνεση την ατζέντα που θα αποτελέσει την υποστηρικτική του γραμμή στο δικαστήριο. Παράλληλα, η κοινωνία ακούει πως η κοπέλα ουδέποτε βιάστηκε αλλά συναίνεσε. Πως δολοφονήθηκε γιατί απείλησε τον άνδρα, πως “θα τον κλείσει μέσα” και έτσι εκείνος “τρόμαξε’. Φυσικά η ίδια δε ζει για να μάς πει τη δική της πλευρά αυτής της φρικτής ιστορίας.» Ο κόσμος έχει τεράστιες ευθύνες γι” αυτό που καταναλώνει. Τεράστιες. Κανείς αθώος.
Όσο τρέφει Τατιάνες, οι Τατιάνες θα συνεχίζουν ακάθεκτες. Ας μην περιμένουμε από τους καιροσκόπους να έχουν ήθος. Οι Τατιάνες θα εκλείψουν όταν δε θα τις βλέπει κανείς ούτε καν για πλάκα».
H Μarilia Macducklin έγραψε: «Πέραν του ότι είναι άκρως προκλητική αυτή η απόφαση της «δημοσιογράφου» (τα εισαγωγικά μπήκαν επίτηδες) να δώσει βήμα και λόγο σ’αυτό το τέρας, είναι ακόμη προκλητικότερη η στάση της να διαγράφει ή να μην εμφανίζει τα αρνητικά σχόλια πολλών, μεταξύ αυτών και εγώ, στο σάϊτ της. Ό,τι και να πει κανείς για την κατάντια αυτή είναι λίγο. Για το τέρας αυτό δεν έχω να πω κάτι. Δυστυχώς δεν υπάρχει ανάλογη τιμωρία πλέον.»
Ο Panagiotis Karavitis έγραψε ….αν είχε γίνει στη κόρη της ¨παρουσιάστριας-δημοσιογράφου-μοντέλου» θα είχε την «δημοσιογραφική» ευαισθησία να το βγάλει στον αέρα.Όλα στο βωμό της τηλεθέασης….
Ο Γιώργος Ψαρουλάκης έγραψε: «Σταματήστε να τρέφετε την βορβορώδη πλευρά της δημοσιογραφίας. Οσο παρακολουθείτε την κάθε Τατιάνα, τόσο η κάθε Τατιάνα θα δίνει βήμα σε δολοφόνους, βιαστές, παιδεραστές και ότι άλλο μπορεί να βρει, για να ανεβάσει την τηλεθέασή της. Γυρίστε της την πλάτη και θα εξαφανιστεί στον βόρβορο που την γέννησε. Τόσο απλά.»
eglimatikotita.gr