Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013


ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΑΙΝΙΑ Η παχύσαρκη που σκότωσε με το βάρος της τον ανιψιό της



Η συγκλονιστική ιστορία της Μάιρα Ροζάλες (Mayra Rozales), που ζυγίζει 500 κιλά, έγινε ταινία!
Η γυναίκα είχε ομολογήσει ότι σκότωσε με το βάρος της τον δίχρονο ανιψιό της και η ταινία θα ονομάζεται: "Η δολοφόνος των 500 κιλών".
Όπως είχε ανακαλύψει η αστυνομία η Ροζάλες είχε πει ψέμματα πως "πάτησε" τον άτυχο 2χρονο, για να καλύψει την... δολοφόνο αδελφή της!
Το περιστατικό είχε συμβεί, πριν τέσσερα χρόνια, περίπου, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη του Τέξας, αλλά και την παγκόσμια κοινότητα.
Τότε η Ροζάλες, είχε ομολογήσει ότι, άθελά της, είχε καταπλακώσει με το βάρος της τον δίχρονο ανιψιό της, την ώρα που κοιμόταν, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Παρά το γεγονός ότι η γυναίκα ομολόγησε, το δικαστήριο δεν την πίστεψε, καθώς έκρινε ότι ζυγίζοντας 500 κιλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπόρεσε να αλλάξει πλευρό και να πλάκωσε τον μικρό.
Υπό την πίεση των δικαστών, η Μάιρα Ροζάλες, "έσπασε" και ομολόγησε ότι την ευθύνη για το θάνατο του δίχρονο ανιψιού της έφερε η ίδια η μητέρα του αγοριού.
Όπως ανέφερε στην ομολογία της, εκείνη την ημέρα, η αδελφή της είχε χτυπήσει τουλάχιστον 20 φορές τον μικρό στο κεφάλι με μια βούρτσα μαλλιών.
Εν τέλει το δικαστήριο έκρινε ένοχη την μητέρα του αγοριού και αθώα τη θεία του η οποία και
μεταφέρθηκε σε ειδική κλινική για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα παχυσαρκίας.


radar.gr