Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013


Η επτάχρονη πρωταγωνίστρια ενός ριάλιτι προκαλεί αντιδράσεις



Ξεχώρισε για το θράσος της ανάμεσα στις μικρές διαγωνιζόμενες που διαγωνίζονταν για μια τιάρα από μικρά διαμάντια.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να κάνουν μια εκπομπή γύρω από την ζωή της οικογένειας Τόμσον. Η εκπομπή σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 

Όπως έγινε γνωστό το επεισόδιο που προβλήθηκε πριν τις αμερικανικές εκλογές ξεπέρασε σε θεαματικότητα το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων. 
Η οικογένεια είναι μητριαρχική, με την Τζουν Τόμσον να πρωτοστατεί στις αποφάσεις. Η Τζουν έχει τρεις μεγαλύτερες κόρες από τρεις διαφορετικούς συζύγους και την Αλάνα από τον Μάικ Τόμσον και πρωταγωνιστούν όλοι στο σόου. Οι Τόμσον είναι μια τυπική οικογένεια του αμερικανικού Νότου. Ο θρησκευτικός φανατισμός και η ανέχεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά τους. Η μητέρα με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι δίνει στην Αλάνα τον «σπέσιαλ χυμό της», έναν συνδυασμό ισοτονικών ποτών που βοηθούν τη μικρή να αντέχει τις ατέλειωτες ώρες των διαγωνισμών ομορφιάς.

«Ο σπέσιαλ χυμός μου θα με βοηθήσει να νικήσω» λέει συχνά στην κάμερα η Αλάνα που το πιθανότερο είναι να είναι τα λόγια της μητέρας της. «Το σόου είναι τρομακτικό. Βλέποντάς το αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για παιδική εκμετάλλευση. Το κανάλι που το προβάλλει το γνωρίζει και ίσως και η μητέρα, βαθιά μέσα στο κατεστραμμένο της μυαλό, το γνωρίζει επίσης» αναφέρει το «Hollywood Reporter».