Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013


Υποδοχή ηρώων στους συλληφθέντες αστυνομικούς



Κλείνει σήμερα ο κύκλος απολογιών για τη μαφία των ναρκωτικών

Την συμπαράστασή τους στους δύο συλληφθέντες αστυνομικούς, που κατηγορούνται για συμμετοχή στο πολυμελές κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών, εξέφρασαν συνάδελφοί τους έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. 

Μάλιστα, αποδοκίμασαν τους αστυνομικούς του Μεταγωγών που συνόδευαν τους συλληφθέντες στο γραφείο της ανακρίτριας. 

Ανάμεσα στους εννέα συλληφθέντες που θα λογοδοτήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώπιον της Δ' ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης είναι οι δύο Αλβανοί, φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» του κυκλώματος, καθώς και δύο αστυνομικοί, ο προϊστάμενος του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Βόλου και ο αρχιφύλακας της διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση προφυλακίστηκαν μέχρι στιγμής 14 κατηγορούμενοι, μεταξύ αυτών ο αρχιφύλακας της Ασφάλειας Αγρινίου, ενώ άλλοι 12 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Κατά τη γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος συνελήφθησαν σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο συνολικά 35 άτομα.

Σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασία των απολογιών, οι οποίες ολοκληρωθούν αργά το βράδυ, οπότε η ανακρίτρια και η εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκισή τους ή όχι.