Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013


Πέντε λόγοι που οι άντρες εξαφανίζονται μετά το σ$ξ



Τι παθαίνουν πολλοί άντρες και εξαφανίζονται μετά το σ$ξ;

Πόσες φορές το θέμα αυτό μονοπωλεί σε γυναικείες συζητήσεις; «Μα!καλά που εξαφανίστηκε, αφού χθες μου έλεγε πόσο ωραία περνάει μαζί μου» αν δεν την έχετε πει εσείς αυτή την φράση, σίγουρα κάποια φίλη σας θα έχει απορρήσει με την συμπεριφορά αυτή. Στην πραγματικότητα, κάτι έφταιξε και εξαφανίστηκε. Όλες οι σχέσεις βασίζονται στην επικοινωνία λεκτική και μη λεκτική. Κάπου λοιπόν δεν έγινε σωστή αποκωδικοποίηση των επικοινωνιακών μηνυμάτων που ανταλλάξατε, με αποτέλεσμα μετά από μια βραδιά έντασης και πάθους να εξαφανιστεί. Τι ακριβώς δεν καταλάβατε σωστά;
Διαβάστε τους 5 επικρατέστερους λόγους που δικαιολογούν μια τέτοια συμπεριφορά:

Έχει σχέση ή είναι παντρεμένος: Μια από τις μεγαλύτερες παγίδες καθώς που να το ξέρετε εσείς! Πολλοί άντρες (και όχι μόνο) όταν βρίσκονται μακροχρόνιες σχέσεις αρχίζουν να προβληματίζονται και να σκέφτονται αν αρέσουν ακόμα. Τι πιο ξεκάθαρο από το ερωτικo παιχνίδι που θα σου δώσει την επιβεβαίωση αυτή. Αν τώρα η μοίρα σου επιφυλάσει να είσαι εσύ το παιχνίδι της επιβεβαίωσής του, τότε φρόντισε να είσαι προσεχτική με τις λεπτομέρειες από την αρχή. Μερικά ενδεικτίκα σημάδια: αν προτίμα τα μηνύματα από τα τηλέφωνα, αν έχει συγκεκριμένη ώρα που επικοινωνεί μαζί σου και οτιδήποτε δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι και πολύ χαλαρός από άποψη 
χρόνου.

Σε παίζει: Είναι μια περίεργη κατάσταση αυτή. Στην περίπτωση αυτή σίγουρα θα εμφανιστεί πάλι, τώρα το πότε; Θα δείξει!  Ίσως όταν τελειώσει η «αντζέτα»του και την ξαναπάρει από την αρχή.

Δεν του άρεσε το σ$ξ: Είναι θέμα χημείας δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό.

Είναι «παίχτης»: Εδώ πάτε με δική σας ευθύνη. Ο παίχτης φαίνεται από μακριά έκτος αν είναι τόσο καλός που ξέρει να κρύβεται. Ωστόσο, όπως λένε δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα, για το λόγο αυτό προσοχή στις λεπτομέρειες και εδώ.

Τον τρόμαξες: Οι άντρες δεν ερωτεύονται με την πρώτη ματιά αλλά με την συνήθεια. Όποτε μην τον τρομάξετε με σχέσεις, έρωτες και οικογένεια, λογικό και επόμενο είναι να εξαφανιστεί αν δεν θέλει κάτι τέτοιο και ειδικά στην αρχή σίγουρα.




jenny.gr